Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
PAR OBLIGĀCIJU IEKĻAUŠANU PARĀDA VĒRTSPAPĪRU SARAKSTĀ
Emitents TRASTA KOMERCBANKA, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-12-16 11:00:53
Versijas komentārs
Teksts

Finanšu un kapitāla tirgus komisija informē, ka 15.12.2014. ir saņēmusi AS "NASDAQ OMX Rīga" paziņojumu, ar kuru AS "NASDAQ OMX Rīga" informē par AS "TRASTA KOMERCBANKA" obligāciju iekļaušanu AS "NASDAQ OMX Rīga" Baltijas biržas Parāda vērtspapīru sarakstā.

Saskaņā ar AS "NASDAQ OMX Rīga" publiski tās mājas lapā internetā sniegto informāciju, pamatojoties uz AS "NASDAQ OMX Rīga" valdes 11.12.2014. lēmumu, ar 16.12.2014. tiek uzsākta AS "TRASTA KOMERCBANKA" obligāciju, kuru emisija veikta saskaņā ar AS "TRASTA KOMERCBANKA" obligāciju piedāvājuma programmas pamatprospektu, kotēšana Baltijas Parāda vērtspapīru sarakstā ar šādiem raksturlielumiem:

Emitenta nosaukums

AS „TRASTA KOMERCBANKA”

Emitenta saīsinātais nosaukums

TRB

Vērtspapīra ISIN kods

LV0000801587

Vērtspapīra dzēšanas datums

2021.12.04.

Nominālvērtība

1 000 EUR

Iekļaujamo obligāciju skaits

10 000

Biržas tirdzniecības kods*

TRB065021A

Biržas tirdzniecības kods**

TRB065021AB

*fiksētā ienākuma instrumentu tirgus segments, kur tiek veikta automātiska uzdevumu savietošana (RSE Bonds Automatch)
**fiksētā ienākuma instrumentu tirgus segments, kur netiek veikta automātiska uzdevumu savietošana (RSE Bonds)

Ņemot vērā minēto, Finanšu un kapitāla tirgus komisija informē, ka līdz ar obligāciju kotēšanas uzsākšanu AS "TRASTA KOMERCBANKA" atgriežas finanšu instrumentu tirgū emitenta statusā un tai kā emitentam, kura parāda vērtspapīri ir iekļauti regulētajā tirgū, ir saistošas finanšu instrumentu tirgus likuma prasības.

Finanšu un kapitāla tirgus komisija atgādina, ka laika periodā, kamēr regulētā tirgū AS "TRASTA KOMERCBANKA" vērtspapīri iekļauti nebija, tai emitenta statuss finanšu instrumentu tirgū nebija.


Pielikumi