Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas AS "TRASTA KOMERCBANKA" Valdē
Emitents TRASTA KOMERCBANKA, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-12-15 16:49:15
Versijas komentārs
Teksts

AS "TRASTA KOMERCBANKA" ir notikušas izmaiņas Bankas Valdē. Sākot ar 2015.gada 15.decembri bijusī Valdes locekle Svetlana Krasovska vairs nepildīs savus pienākumus, un šis jautājums ir akceptēts Bankas Padomē.

No šī brīža Bankas Valdē darbosies pieci Valdes locekļi - Valdes priekšsēdētājs Gundars Grieze, Valdes loceklis un risku direktors Māris Fogelis, Valdes loceklis Viktors Ziemelis, Valdes loceklis Edgars Diure un Valdes locekle Jeļena Ignatjeva.

AS „TRASTA KOMERCBANKA” ir viena no pieredzes bagātākajām komercbankām Latvijā, kas darbojas finanšu tirgū jau no 1989. gada. Banka piedāvā plašu finanšu pakalpojumu spektru gan vietējiem, gan arī ārzemju klientiem. Ārpus Latvijas bankas konsolidētajai grupai ir pārstāvniecības Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Kazahstānā, Tadžikistānā, Azerbaidžānā, Honkongā, kā arī filiāle Kiprā.

Elīna Bikuļča
Sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste
Tālr. +371 67027785
fakss 67027700
elina.bikulca@tkb.lv

 

Pielikumi