Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums sakarā ar COVID-19
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-03-17 13:48:17
Versijas komentārs
Teksts

Sakarā ar COVID-19 pandēmiju, kuras rezultātā pasaules sabiedrība ieviesa karantīnu un ierobežojumus, kas ietekmē komercdarbības veikšanu, tai skaitā mūsu galveno partneru reģionos un valstīs, kā arī sakarā ar vispārējo nestabilitāti un aktivitātes kritumu tirgus segmentos, kuros ir pārstāvēta kompānijas produkcija, Padome un Valde prognozē A/S “Ditton pievadķēžu rūpnīca” ekonomisko rādītāju pasliktināšanos, ražošanas pasūtījumu kritumu, izejvielu piegāžu un maksājumu procedūru nestabilitāti sākot ar 2020.gada martu. Šīs negatīvās prognozes līmeni un tās ietekmes uz kompānijas darbību būtiskumu detalizētāk, objektīvi un argumentēti varēs novērtēt pēc 2020.gada 2. un 3. ceturkšņa rezultātiem. Tiek prognozēta šo negatīvo faktoru darbība vismaz līdz 2020.gada beigām.

Valde un Padome grasās operatīvi pieņemt pasākumu programmu šīs negatīvās prognozes lokalizēšanai.

Kompānijas negatīvās prognozes un risku detalizēta analīze un argumentācija sakarā ar pandēmiju un tirgus krīzes aspektiem tiks sniegta Gada pārskatā par 2019.gadu.    

 

A/S “Ditton pievadķēžu rūpnīca”

Valde

Pielikumi