Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Darbu HansaMatrix padomē uzsāk Normunds Igolnieks un Baiba Rubesa
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-05-25 17:04:48
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix kārtējā akcionāru sapulcē 2020. gada 22.maijā tika ievēlēts jauns padomes sastāvs, kurā papildus esošajiem padomes locekļiem Andrim Bērziņam, Ingrīdai Blūmai un Dagnim Dreimanim, no jauna ievēlēti Normunds Igolnieks un Baiba Anda Rubesa. Lēmums stājas spēkā ar tā pieņemšanas brīdi.

HansaMatrix padomes sastāvu atstājis Ivars Ķirsons, kurš padomē pārstāvēja ZGI Capital pārvaldītā izaugsmes riska kapitāla fonda ZGI-4 intereses. Ivars Ķirsons strādāja HansaMatrix padomē kopš 2019.gada 29.oktobra.

Normunds Igolnieks ir pieredzējis investīciju nozares profesionālis un nozīmīgs papildinājums Sabiedrības padomē, kas padomē pārstāvēs ZGI Capital pārvaldītā izaugsmes riska kapitāla fonda ZGI-4 intereses. N.Igolniekam nepieder HansaMatrix akcijas.

Normunds Igolnieks kopš 2011.gada ir valdes priekšsēdētājs un partneris ZGI Capital, kas ir viens no vispieredzējušākajiem riska kapitāla fondu pārvaldniekiem Baltijā. No 2001. gada līdz 2011. gadam N. Igolnieks ir bijis aktīvu pārvaldīšanas kompānijas SEB Investment Management valdes priekšsēdētājs, kā arī ieņēmis vairākus citus ar finanšu sektoru saistītus amatus.

Baiba Anda Rubesa ir pieredzējusi starptautisku uzņēmumu vadītāja, ar plašu pieredzi korporatīvā pārvaldībā, vadīt prasmē, ilgtspējas prasībās un nozīmīgs papildinājums Sabiedrības padomē menedžmenta, līderības un sabiedrisko attiecību jomā, darbojoties kā neatkarīgā padomes locekle. B.Rubesai nepieder HansaMatrix akcijas.

Rubesa strādā kā konsultante, un no 2019. gada iecelta Stokholmas Ekonomikas Augstskolas Rīgā padomē. No 2016. līdz 2019. gadam Baiba Rubesa bija Latvijas elektroenerģijas uzņēmuma Latvenergo padomes Cilvēkresursu komitejas locekle. No 2015. līdz 2018. gadam B. Rubesa bija valdes priekšsēdētāja un izpilddirektore kopuzņēmumā RB Rail, kas Baltijā veic Eiropas Savienības lielāko dzelzceļa infrastruktūras projekta Rail Baltica īstenošanu. Kopš 2014. gada viņa ir konsultāciju uzņēmuma RFactor īpašniece. Pirms tam viņa no 2010-2013.gadam ieņēma korporatīvās sociālās atbildības viceprezidentes amatu Statoil ASA, savukārt no 2008. līdz 2010. gadam Rubesa bija Statoil Azerbaijan direktore sadarbībai ar valsts iestādēm. No 2011. līdz 2013. gadam B. Rubesa bija EITI (Extractive Industries Transparency Initiative) padomes locekle un no 2012. līdz 2015.gadam - Citadele banka padomes locekle. No 2004. līdz 2007. gadam B.Rubesa vadīja Ārvalstu investoru padomi Latvijā, kā arī bija Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kameras viceprezidente Latvijā, no 2002. līdz 2009. gadam B. Rubesa bija DnB Nord bankas padomē. Pirms tam, no 2001.gada līdz 2008.gadam B.Rubesa bija Latvija Statoil izpilddirektore un no 1996.gada līdz 2000.gadam Statoil Baltic States mārketinga un sabiedrisko attiecību direktore.
 

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi