Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par AS „Baltikums Apdrošināšanas Grupa” pamatkapitāla palielināšanu līdz 5 406 184 LVL
Emitents Akciju komercbanka ''Baltikums'', AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2007-07-16 11:43:03
Versijas komentārs
Teksts

AS “Akciju komercbanka “Baltikums”” ir palielinājusi sava ieguldījuma apmēru meitas sabiedrības IPAS „Baltikums Asset Management” pamatkapitālā par 0,110 milj. LVL. Pēc kapitāla palielināšanas IPAS “Baltikums Asset Managment” parakstītais un apmaksātais pamatkapitāls ir 5,574 milj. LVL

Līdzekļi, kas iegūti IPAS „Baltikums Asset Management” pamatkapitāla palielināšanas rezultātā, tika novirzīti AS „Baltikums Apdrošināšanas Grupa” akciju iegādei, lai tādējādi sasniegtu līdzdalību 49% apmērā. Šīs darījums ir loģisks turpinājums AS „Baltikums Apdrošināšanas Grupa” un AS „Baltikums Bankas Grupa” akcionāru vēlmei pārstrukturizēt „Baltikums” holdingu, konsolidējot finanšu un apdrošināšanas uzņēmumus zem AS „Baltikums Bankas Grupa”. Minētā konsolidācija ļaus optimizēt un tālāk veiksmīgi attīstīt holdinga darbību.

AS „Baltikums Apdrošināšanas Grupa”akcionāri: IPAS „Baltikums Asset Management”, SIA „Alexander Peshkov Family Holdings”, SIA “Sergey Peshkov Holdings”, SIA “Ivan Ulyanov Holdings” un AS „Baltikums Bankas Grupa”.

Pielikumi