Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas Storent grupā ir noslēgtas
Emitents Storent Holdings, SIA (984500D9LC6F3BB9F323)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2024-03-05 17:45:30
Versijas komentārs
Teksts

2024. gada 26. janvārī AS „Storent Holding“ (Emitents) paziņoja par plāniem veikt juridiskas izmaiņas grupā:

  • nodot kapitāldaļas piecos meitas uzņēmumu no AS „Storent Investments“ Emitentam,
  • palielināt Emitenta pamatkapitālu līdz EUR 33 500 000 kā mantisko ieguldījumu,
  • mainīt juridisko nosaukumu no SIA „Storent Holdings“ uz AS „Storent Holding“,
  • mainīt juridisko formu uz akciju sabiedrību.

Ar šiem plāniem saistītais juridiskais process ir noslēdzies un Emitents ir parakstījis līgumu par Storent Investments AS, Storent OOO īpašniece, akciju pārdošanu.

Jaunā Storent grupas struktūra ir pievienota pielikumā.

Emitents ir izveidojis padomi, kas pārstāvēs akcionāru intereses starp akcionāru sapulcēm.

Padomes sastāvā ir trīs locekļi:

  • Baiba Onkele, Padomes komitejas priekšsēdētāja un Storent Grupas finanšu direktore kopš uzņēmuma dibināšanas. Viņa ir finanšu eksperte jau 25 gadus, no kuriem 20 gadi ir nostrādāti tieši tehnikas nomas biznesā. Baiba Onkele ir studējusi biznesa vadību un grāmatvedību, un pēc studijām apvienojusi abas sfēras, stratēģiski vadot Storent Grupas finanses. Baibas Onkeles vadībā Storent Grupa ir piesaistījusi līdzekļus attīstībai un izvērsusi savu darbību līdz 26 nomas punktiem piecās valstīs. Pateicoties Baibas Onkeles prasmīgajai stratēģiskajai vadībai, Storent Grupa ir spējusi ne vien paplašināties, bet arī vienlaicīgi uzlabot efektivitāti. Pēdējo trīs gadu laikā gada apgrozījums uz vienu darbinieku uzņēmumā pieaudzis par 25%, kā rezultātā Storent Grupa ir spējusi novirzīt inovācijām pēc iespējas vairāk līdzekļu. Baiba Onkele ir organizējusi uzņēmuma iziešanu kapitāla tirgū, kā arī visu ar to saistīto komunikāciju.
  • Deniss Mironcevs, padomes priekšsēdētāja vietnieks. Denisam Mironcevam ir vairāk nekā 15 gadu pieredze IT jomā: produktu attīstīšanā un konsultēšanā. Savu karjeru sācis kā SIA “Ramiteh” IT izstrādātājs no 2005. līdz 2007. gadam. Kopš 2007. gada Deniss Mironcevs ir SIA “Aston Baltic” valdes priekšsēdētājs un līdzīpašnieks. Deniss Mironcevs ieguvis bakalaura grādu datorzinātnēs un informācijas tehnoloģijās Rīgas Tehniskajā universitātē.
  • Anžela Serkeviča, padomes locekle. Anželai Serkevičai ir divdesmit gadu pieredze grāmatvedības un finanšu jomā, desmit gadus veltot īpaši IT biznesa nozarei. Viņas darba piererdze ir ar grāmatvedību saistīti darbi SIA “Swedbank Līzings” no 2005. līdz 2007. gadam, kam sekoja SIA “Ramiteh” no 2007. līdz 2009. gadam un pēc tam no 2009. gada līdz 2010. gadam SIA “Glos line”. Kopš 2010. gada Anžela Serkeviča ieņēma galvenās grāmatvedes amatu SIA “Aston Baltic”. Viņai ir Banku augstskolā iegūtais bakalaura grāds ekonomikā un finansēs, kā arī Latvijas Universitātē iegūtais maģistra grāds ekonomikā.

 

Baiba Onkele

Storent Holding Finanšu direktore

Tālrunis: + 371 29340012

E-pasts: baiba.onkele@storent.com

https://www.storentholding.com/

Pielikumi
Grupas struktura 2024-02.pdf (55.93 kB)