Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām SIA LatRosTrans padomē
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2007-08-03 14:44:30
Versijas komentārs
Teksts    

A/s Ventspils nafta

03.08.2007.

 

 

 

Par izmaiņām SIA LatRosTrans padomē

 

Akciju sabiedrības Ventspils nafta meitas sabiedrības SIA LatRosTrans dalībnieku sapulce ir pārvēlējusi SIA LatRosTrans padomi, iekļaujot tās sastāvā jauno a/s Ventspils nafta padomes priekšsēdētāju Vladimiru Solomatinu. V.Solomatins a/s Ventspils nafta padomes priekšsēdētāja amatā tika ievēlēts 2007.gada 20.jūlijā, un viņa kolēģu augsti vērtētā nozares profesionāļa autoritāte būtiski noderēs arī naftas un naftas produktu cauruļvadu īpašnieka un operatora SIA LatRosTrans darbības pārvaldē un pārraudzībā.

 

V.Solomatins ir ekonomikas zinātņu doktors, izglītību ieguvis Lozannas Biznesa skolā Šveicē, Maskavas Vadības institūtā Krievijā un Latvijas Universitātē. Jaunais a/s Ventspils nafta padomes priekšsēdētājs  ir Starptautiskās Informatizācijas akadēmijas akadēmiķis, pārvalda krievu, latviešu un angļu valodu, a/s Ventspils nafta padomē strādā kopš 2003.gada.

 

SIA LatRosTrans ir divi līdzīpašnieki – a/s Ventspils nafta tajā pieder 66%, bet partneriem no Krievijas puses a/s Transņefteprodukt – 34% kapitāla daļu. Uzņēmums nodrošina naftas un naftas produktu transportēšanu pa maģistrālajiem cauruļvadiem Latvijas teritorijā. SIA LatRosTrans maģistrālo cauruļvadu kopgarums pārsniedz 700 km.

SIA LatRosTrans padomē darbojas Latvijas puses īpašnieku pārstāvji Vladimirs Krastiņš (padomes priekšsēdētājs), V.Solomatins, Olga Pētersone, Jānis Blaževičs un Rolands Kalniņš, bet īpašniekus no Krievijas pārstāv Viktors Ligalovs (padomes priekšsēdētāja vietnieks), Konstantīns Šeins un Nikolajs Dovgaļuks.

 

A/s Ventspils nafta

Sīkākai informācijai –

Gundega Vārpa,

tālr. 7229793;

e-pasts: gundega.varpa@vnafta.lv

Pielikumi