Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Padomes un Valdes paziņojums
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-10-14 16:40:25
Versijas komentārs
Teksts

05.10.2009. Padome un Valde publicēja informāciju ieguldītājiem un investoriem par VAS „Latvijas Hipotēku un zemes banka” atteikumu izsniegt kredīta līdzekļus un situāciju sabiedrībā.

Padome un Valde informē, ka sabiedrības veikto centienu rezultātā un pateicoties mūsu partneru Krievijas Federācijā un Vācijā sapratnei ir noregulēta situācija ar izejmateriālu piegādēm un papildus pasūtījumu no ES (Vācijas) izvietošanu, un sabiedrība atjauno un aktivizē savu ražotājdarbību.

Augstākminētais liecina par AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” potenciālu un partneru uzticēšanos sabiedrībai, par tās kompetentumu, neatkarību un objektivitāti tirgus un sabiedrības novertējumā, tas ir, par to, ko nenodemonstrēja VAS „Latvijas Hipotēku un zemes banka” kā valsts pārstāvis.

Krievijas Federācijas „bezperspektīvu” ekonomika palīdz Latvijas ekonomikai. Diemžēl, atšķirība pieejā ražošanai kā jebkuras ekonomikas pamatliekošajam faktoram ir acīmredzama. Rezultātā ienākumus no papildus līdzekļu apgrozījuma ražošanā saņems nevis Latvijas budžets, bet tālredzīgās un pragmatiskās Krievijas Federācijas un Vācijas biznesa struktūras.

B.Matvejevs
Padomes priekšsēdētājs
 
E.Zavadskis
Valdes priekšsēdētājs
 

Pielikumi