Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS DnB NORD Banka valdes atzinums par obligāto un galīgo AS DnB NORD Banka akciju atpirkšanas piedāvājumu
Emitents DnB NORD Banka, AS (Latvija)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-11-04 17:26:12
Versijas komentārs
Teksts

 

2009.gada 22.oktobrī Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir pieņēmusi lēmumu atļaut AS DnB NORD Banka (vienotais reģistrācijas numurs: 40003024725; juridiskā adrese: Smilšu iela 6, Rīga, LV-1803) akcionāram Bank DnB NORD A/S (reģistrēta Dānijas Komercdarbības un sabiedrību aģentūrā ar reģistrācijas numuru 28691947; juridiskā adrese: Dampfærgevej 28, DK-2100 Copenhagen Ø, Dānija) (turpmāk – Piedāvātājs) izteikt obligāto un galīgo AS DnB NORD Banka atpirkšanas piedāvājumu (turpmāk – Piedāvājums), apstiprinot, ka vienas AS DnB NORD Banka akcijas atpirkšanas cena Piedāvājuma ietvaros ir LVL 3,16.
 
Ievērojot normatīvo aktu prasības, 2009.gada 28.oktobrī laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" ir publicēts sludinājums par Piedāvājumu.
 
AS DnB NORD Banka valde, izvērtējot tai iesniegto Piedāvājuma prospektu un citus ar Piedāvājuma saistītos dokumentus, secinājusi, ka Piedāvājums ir izteikts atbilstoši normatīvo aktu prasībām.
 
Ņemot vērā to, ka Piedāvātājam ir nodoms turpināt AS DnB NORD Banka veikto komercdarbību, AS DnB NORD Banka valde uzskata, ka Piedāvājuma īstenošana nav tieši saistīta ar vispārīgo AS DnB NORD Banka komercdarbības principu maiņu un neietekmēs AS DnB NORD Banka intereses (tai skaitā nodarbinātību).
 
AS DnB NORD Banka valde arī uzskata, ka, neskatoties uz Piedāvājuma īstenošanu, Piedāvātāja stratēģiskie plāni saistībā ar AS DnB NORD Banku paliks spēkā bez izmaiņām.
 
AS DnB NORD Banka valdes rīcībā nav informācijas par to, ka Piedāvājuma īstenošanas dēļ Piedāvātājam ir nodoms mainīt AS DnB NORD Banka nodarbinātības politiku vai AS DnB NORD Banka atrašanās vietu.
 
Šis atzinums ir sagatavots un publicēts saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma 77.panta prasībām.
 
 
 
 
AS DnB NORD Banka valdes vārdā
 
AS DnB NORD Banka valdes priekšsēdētājs, prezidents Andris Ozoliņš
 
 
 
Rīgā, 2009.gada 04.novembrī
 
Pielikumi