Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām AS GE Money Bank vadībā
Emitents GE Money Bank, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-11-19 16:33:02
Versijas komentārs
Teksts

Sākot ar 2009. gada 19. novembri līdzšinējais AS “GE Money Bank” valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Cimbers ir izlēmis turpināt savu karjeru ārpus GE Money un atstāt valdes priekšsēdētāja amatu.

Līdz brīdim, kad tiks iecelts jauns bankas valdes priekšsēdētājs, GE Money Bank ikdienas vadību nodrošinās tās spēcīgā un pieredzējusī augstākās vadības komanda. Tā strādā bankas Padomes pakļautībā, kuras priekšsēdētājs ir Ričards Gaskins (Richard Gaskin). Ričards Gaskins pašlaik ir GE Capital Global Banking Krievijas un Latvijas biznesu vadītājs, un jau kopš 2008. gada viņš bija arī GE Money Bank Padomes loceklis. R.Gaskinam ir 10 gadu darba pieredze General Electric finanšu pakalpojumu grupā GE Capital.
 
GE Money Bank jau tuvākajā laikā plāno informēt par to, kurš vadīs banku turpmāk. Tā kā R.Gaskins ļoti labi pārzina Latvijas biznesu, un pašreizējā augstākās vadības komanda ir spēcīga, kompānijas pāreja jaunā līdera vadībā notiks netraucēti.
 
Tija Ezeriņa
Press secretary
GE Money Bank
Ph: +371 67 024 704
Mob. ph.: +371 27876080
3, 13.Janvara street, Riga, LV-1050
Pielikumi