Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas DnB NORD Grupas vadībā
Emitents DnB NORD Banka, AS (Latvija)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-11-24 12:16:32
Versijas komentārs
Teksts

2009. gada 24. novembrī Bank DnB NORD Group informēja par izmaiņām Grupas vadības komitejā, kas stāsies spēkā 2009. gada 4. decembrī.

Bank DnB NORD A/S ir paplašinājusi tās Grupas vadības komiteju, un tajā darbu uzsāks arī DnB NORD Bankas valdes priekšsēdētājs un prezidents Andris Ozoliņš, kas turpmāk būs atbildīgs arī par visu Grupas banku pārdošanas aktivitātēm un ieņēmumu pozīciju (Chief Sales Officer). A.Ozoliņš turpinās strādāt arī kā DnB NORD Bankas Valdes priekšsēdētājs un prezidents.
 
Dr. Jekaterina Titarenko pievienosies Grupas vadības komitejai kā Grupas Vadošā finanšu vadītāja (Chief Financial Officer). Viņa atstās DnB NORD Bankas (Lietuva) valdes locekļa un viceprezidenta amatu. Jans Ovesens joprojām būs atbildīgs par Finanšu grāmatvedību Grupas centrālajā birojā Kopenhāgenā.
 
Grupas vadības komitejā darbu uzsāks arī jauns Grupas vadošais administratīvais vadītājs (Chief Operating Officer), un šo pienākumu veicējs tiks paziņots tuvāko dienu laikā. Jana Kūnela atbildības lokā joprojām būs Grupas IT darbība.
 
Jans Kūnels arī turpmāk būs atbildīgs par Grupas IT, atstājot Grupas vadošā administratīvā vadītāja (COO) amatu. Grupas CEO Tomass Burkle uzņemsies Grupas COO pienākumus uz laiku līdz pastāvīga šī amata veicēja paziņošanai.
Pielikumi