Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS Latvijas kuģniecība meitas sabiedrības SIA LASCO Investment komentārs
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-01-14 11:54:57
Versijas komentārs
Teksts

INFORMĀCIJA MASU MEDIJIEM

2010. gada 14.janvāris
 
MEDIJU NAMS MAINA ĪPAŠNIEKUS
 
SIA “LASCO Investment” valde pieņēmusi lēmumu pārdot 100% SIA “Mediju nams” kapitāla daļas. SIA “Mediju nams” pircējs ir SIA “MN Mediji”, ko izveidojuši “Mediju nama” vadības kolektīva pārstāvji - valdes locekļi Armands Puče un Lilita Seimuškāne, kā arī “Mediju nama” Analītiskās nodaļas vadītājs Uldis Dreiblats.
 
“Īpašnieka un uzņēmuma vadības kolektīva redzējums par “Mediju nama” izaugsmes perspektīvu bija atšķirīgs. “Mediju nama” vadības iniciatīva iegādāties šo uzņēmumu balstīta pozitīvākā redzējumā par uzņēmuma nākotni. Savukārt “LASCO Investment” šis darījums ir ekonomiski izdevīgs un tas ļaus uzņēmumam turpmāk pilnībā koncentrēties uz savu pamatuzdevumu - a/s “Latvijas kuģniecība” koncerna nekustamā īpašuma ieguldījumu attīstības stratēģijas īstenošanu,” norāda Raitis Nešpors, “LASCO Investment” Valdes priekšsēdētājs.
 
Atbilstoši AS “Latvijas kuģniecība” nekustamā īpašuma ieguldījumu attīstības stratēģijai, starp “LASCO Investment” ieguldījumu prioritātēm ir investīcijas nekustamajos īpašumos, to apsaimniekošanā un vērtības celšanā. “LASCO Investment” valde ir pieņēmusi lēmumu neturpināt investīcijas mediju nozarē, kas šābrīža ekonomikas apstākļos nevar nodrošināt investīciju atdevi īsā vai vidējā termiņā.
  
Papildu informācijai:
Raitis Nešpors,
“LASCO Investment” Valdes priekšsēdētājs
Tālr.: +371 67 020150
Pielikumi