Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas akciju sabiedrības „Latvijas kuģniecība” valdē
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2010-02-10 15:56:05
Versijas komentārs
Teksts

 

Amatu akciju sabiedrības „Latvijas kuģniecība” valdē ir atstājusi tās locekle Ilva Purēna, līdz ar to sabiedrības valde darbu turpinās triju cilvēku sastāvā. Tāpat kā līdz šim, a/s „Latvijas kuģniecība” valdes priekšsēdētāja pienākumus arī turpmāks pildīs Imants Sarmulis, a/s „Latvijas kuģniecība” prezidents, Andris Linužs, a/s „Latvijas kuģniecība” pirmais viceprezidents un Raivis Veckāgans, a/s „Latvijas kuģniecība viceprezidents.
 
 
Uzziņai:
A/s “Latvijas kuģniecība” koncerns ir stabils pasaules mēroga kuģošanas tirgus dalībnieks, kura ilgtermiņa pieredze kuģošanas tirgū, kvalitatīvs klientu portfelis, pozitīva reputācija un koncerna darbības efektivitāte ir galvenie pamata nosacījumi koncerna izaugsmei turpmākajos gados. A/s „Latvijas kuģniecība” veic kvalitatīvus kravu pārvadājumus visās pasaules jūrās un okeānos, apmāca un komplektē starptautiskajām konvencijām atbilstošas apkalpes, kā arī piedāvā kuģu tehnisko menedžmentu saviem un citu kuģniecību kuģiem.
 
 
 
 
 
Sīkākai informācijai:
Marita Ozoliņa-Tumanovska
Sabiedrisko attiecību un reklāmas dienesta vadītāja
Tālr. 67020120, 29287169
E-pasts: marita.ozolina@lscgroup.lv
Pielikumi