Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Papildinājums 24.07.2012. paziņojumam
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-07-30 16:31:37
Versijas komentārs
Teksts
Par ilgtermiņa Kopdarbības līguma noslēgšanu starp AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” un SIA „Ditton Chain” Sabiedrība informēja 24.09.2010. un 24.07.2012..
 
Papildus sabiedrība informē par sekojošo:
 
Līguma darbības termiņš: 8 gadi ar pagarināšanas tiesībām un pirmstermiņa izbeigšanas tiesībām.
 
Līguma mērķis un priekšmets: pušu sadarbība – nekustamā un kustamā īpašuma noma; vienošanās par savstarpējiem pakalpojumiem; vienošanās par savstarpēju tirdzniecību; vienošanās par kopīgu ražotājdarbību; vienošanās par tehnoloģijām un intelektuālo īpašumu; vienošanās par kopīgu darbību tirgos; vienošanās par muitas noliktavas pakalpojumiem.
 
Mērķu un priekšmeta izpilde:
(a) noma un ar to saistītie pakalpojumi: pastāvīgi;
(b) citi aspekti: uz atsevišķu vienošanos, aktu, protokolu pamata; katra paredzamais apjoms: zemāks par Finanšu instrumentu tirgus likuma 59.panta trešajā daļā norādīto kritēriju.
 
Paredzamais līguma apjoms naudas izteiksmē: puses nav noteikušas sakarā ar to, ka tas ir atkarīgs no atsevišķiem faktiskajiem pasūtījumiem, vienošanās un līguma darbības
 
Maksājumu izpildes nosacījumi: 10 dienu laikā no rēķina saņemšanas dienas, ja Latvijas Republikas tiesību normās vai pušu vienošanās netiks noteikti citi atsevišķu vai vispārējo savstarpējo norēķinu termiņi vai formas
 
Ietekme uz emitenta darbību: parasta saimnieciskā darbība, atbilstoši Statūtiem, uzņēmuma mērķiem un misijai; SIA „Ditton Chain” iegūst liela emitenta partnera statusu.
 
Faktiski notikušie darījumi laika periodā no 01.10.2011. līdz 30.06.2012. saskaņā ar līgumu:
-          noma (kopējā vērtība nepārsniedz Finanšu instrumentu tirgus likuma 59.panta trešajā daļā norādīto kritēriju un nav atklājama);
-          resursu piegāde nomniekam (kopējā vērtība nepārsniedz Finanšu instrumentu tirgus likuma 59.panta trešajā daļā norādīto kritēriju un nav atklājama);
-          ražošanas pakalpojumi (kopējā vērtība nepārsniedz Finanšu instrumentu tirgus likuma 59.panta trešajā daļā norādīto kritēriju un nav atklājama).
 
Kopējais faktisko pakalpojumu un apgrozījuma apjoms starp partneriem informācijas publicēšanas dienā pārsniedz 10% no AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” pašu kapitāla.
 
Līguma perspektīvu prognoze: savstarpējā apgrozījuma pieaugums atkarībā no situācijas tirgū, izejvielu un resursu cenas, pušu attiecību un līguma darbības attīstības.
 
P.Dorofejevs
Valdes priekšsēdētājs
 
Pielikumi